snaps, mat och sex

Bjöds det på igår. Var först hos Crazy med hennes familj och så snart jag kom in genom dörren börjades det med smirnoff och vodka shots. Blev härligt lullig när klockan närmade sig 19 tiden och jag och Crazy gick ner till stallet och släppte in hästarna. Fick sms från verkstadsgrabben som frågade om jag skulle titta förbi, det gjorde jag också, full och glad.. Den första jag hälsar på är hans mamma som jag först inte känner igen, men hon är väldigt pratglad och skickar mig vidare till hela släckten.. Blir bundis med verkstadsgrabben mormor, morfar och moster, som älskade att jag var dansk och pratade gärna på om det ett bra tag. Tror nästan jag prata mer med dem än verkstadsgrabben. Vi gick in och la oss en snabbis, men gick snart ut igen då det kom folk in på hans rum.. Går ut och går en sväng med hans kompis italienaren, han röker nått som inte är vanliga cigg, blond som jag är tror jag det är nån joint eller liknande, men röker även jag lite. Kommer hem till Verkstadsgrabben igen och dricker lite dooleys och cola, går in och lägger oss och har glory times tre gånger.. Under nattens gång vaknar jag plötsligt och måste spy, usch! Går ut utan att Vgrabben märker nått iaf. Nu imorse gick han upp innan mig, men lät mig sova, ringer min kära far och han får komma och hämta mig, Vgrabben kommer in precis som jag lagt på och jag frågar vad det egentligen var vi rökte igår, han svarar snabbt att det var hash.. Good work C! Pappa ringde iaf och var utanför så jag klädde på mig och gick, bara det att på vägen ut så sitter halva familjen och käkar frukost, blir alldeles tyst när jag kommer ut men får dock förfrågan om jag vill käka frukost med dem, vilket jag tackar nej till, för pappa är utanför, och känner alla blickarna, säger iaf trevligt att träffas och hej då ochgår ut till bilen. Nu är jag hemma och är hur hungrig som helst, ska nog beställa en pizza tror jag och fundera lite över Vgrabben och det här med känslor..

- En trött, hungrig och bakis C

En midsommarnattsdröm

Så, midsommarafton, känns det annorlunda än vilken annan dag som helst? Inte precis nä. Själv ska jag jobba denna dag, så inget sill och snapsande för min del. Förra året hade jag midsommarfirande med C och vi gjorde allt som ska göras, snapsen, drinkarna, maten, vildblommorna och gärdsgårdarna. Fast vildblommorna byttes ut mot blommor från min trädgård och gärdsgårdarna fick bli grinden in till min gårdsplan, men visst funkade det hela drömmandet ändå, jag drömde om ingen mindre än Mr Zetterman. Kanske är han min sanna kärlek? ;) Minns att jag var väldigt road utav att jag inte drömde om X-et den enda natten på året då mannen man drömmer om ska ha en viss betydelse. Ironi? Undra vem det kommer att drömmas om inatt. Stenbocken kanske? Den nya snyggingen på mitt jobb som jag mer än gärna velat ge ett bett eller två. Dock har han flickvän, och det området är ett BIG No No för mig. Men inte hindrar det mig från att flirta lite oskyldigt, ja det har ju inget dött utav :) Så ni kan ju gissa vad jag tänker titta på idag, just det, honom!

- En lite Stenbockssugen I, med blickar som kan våldta.
  Call me Succubus ;)

around in my head

En fråga som har plågat mig rätt länge nu, är, hur fan kan man vara för djurisk i sängen? Jag menar, har ni någonsin hört en man säga att man är FÖR djurisk? antagligen känner han att han kommer för fort och försöker skylla över det på en, samtidigt som man ska ta det som beröm? För ingen vill ju ha en död fisk i sängen? Eller så tänder man helt enkelt på olika saker, kanske är det så enkelt iallafall.

Sitter nu med datan och väntar på att verkstadsgrabben ska höra av sig, skulle över till honom innan klockan blev midnatt, så jag får vänta lite till. Kan underhålla er med att berätta om gårdagen, var hos Monstret, rätt intressant, för det enda jag kunde tänka på var verkstadsgrabben och hur mycket bättre han var på allt. Även fast det var nice att få ett långt och ordentligt knull.
 

- En trött C som nog ändå ska gå och lägga sig hemma.


Bland sjömän och pirater

Gårdagen var då uppbokad för äventyr i Malmö. Jag mötte upp med Piraten på Möllan och vi hittade en mysig pub att sitta på. Själv hade jag redan tjuvstartat med en liten hemmablandning på bussen, så gången i mina höga klackar hade avsevärt förbättrats sedan jag klev på bussen. Som vanligt kunde jag känna dom där hatiska blickarna från tjejerna i min omgivning, jag undrar om det någonsin kommer att ändras på. Men men, det blev som sagt cider för min del och efter två flaskor var jag redan på topp, redo för att invadera Piratens soffa och leka just pirater. Detta menades då med att dricka rom och kolla på Pirates of the Caribbean, en väldigt bra idé, fram tills att mitt smaksinne berättade att rom inte var det godaste att dricka, så jag blev spritlös. Missade jag något roligt bara därför? Oh nej!, jag tror att mitt halvnyktra tillstånd gjorde att min kväll blev ännu bättre. Efter att ha bevisat att jag nog sett filmen en eller två gånger för mycket bestämde Piraten sig för att vi skulle strunta i överenskommelsen om att faktiskt titta på hela filmen, istället valde han att väldigt bryskt med samtidigt mjukt hångla upp mig i soffan, och jag var såklart inte sen med att besvara hans kyssar. Han reste sig och drog upp mig ur soffan, med sina armar kring mig förde han mig in i sovrummet samtidigt som han kysste min hals. Kläderna åkte av i ett nafs och jag puttades ner på sängen. Jag vet inte varför jag älskar hans tunga så mycket, men den passar mig perfekt, och sättet han slickar mig på gör att jag blir helt i extas och kommer nästan alldeles för fort(!). Det är inte bara en gång han gör det, nä nä, flera gånger under sexets gång drar han sig neråt. Med andra killar kan man ju känna sig lycklig om dom gör det varannan gång det vankas sex. Iaf, samtidigt som sexet var hårt var det även mjukt, ni vet den där fina linjen som oftast är omöjlig att balansera på. Och när han sa till mig att jag var tvungen att lugna mig lite kände jag nästan ett sting utav besvikelse, jag ville också vara med och leka, det var ju inte bara han som skulle behöva arbeta. Det var bra sex, välbehöveligt sex, och när jag väl somnade i hans säng var jag återigen lika avslappnad som efter vårat förra möte. Faktumet att jag faktiskt somnade överraskade mig, och jag vaknade inte heller förrän han väckte mig och skulle till jobb. Ett nytt fenomen uppstod för mig, jag kunde stanna kvar och sova hur länge jag ville, bara att slänga in nycklarna genom brevinkastet. Men jag valde att ta mig hemåt, för visst finns det inget bättre än morgonbussturen hem från "dagen efter"-Malmö.

- En trött I som vill ha mer utekvällar och ännu mera sömn.
  Sängen kallar..

Ciderdags!

Så, dags för en kväll på stan =) Piraten gör mig sällskap och efter lite cider blir det snuskigare aktiviteter. Ikväll blir det knästrumpor, kort kjol och höööga klackar. Lite skolflickstema över det hela kan man säga. Ha en lovely night och så berättar jag allt imorgon ;)

- En väldigt pepp I, nu ska det supas (och sexas)!

För djurisk?

Igår blev det film hos verkstadsgrabben, titta en action som var överdriven på alla sätt som fanns, men hade en del skrattretande scener, blev mys från det att jag kom in genom dörren tills det att jag gick ut. Efter den skrattretande filmen såg vi den sista bondfilmen men kom snabbt på andra tankar :) Efter ett härligt långt förspel blev det kort sex, grabben kom efter 10 minuter!? Hans kommentar var att jag var för djurisk. Har ni nån gång hört det? Det har jag inte iaf. För hur fan kan man vara för djurisk? Men han älskade sexet och tyckte verkligen att han borde ha mer sex. Nåja, han fick vila upp sig lite innan vi var i full gång igen. Det är konstigt, även fast sexet inte varar så länge så är det fan sjukt bra, speciellt med allt förspel. Stannade och sov hos honom och for iväg på jobbet..

- En konstigt glad C

höga klackar och dans

Igår skulle jag tittat film med verkstadsgrabben, men så blev inte fallet för pojken hade glömt att han skulle på 20 års fest.. Så istället för film med honom for jag till Crazy och skulle titta film, det blev istället massa tjejsnack om sex, killar osv osv, ska gå in på det i ett annat inlägg, men även utgång, jag som var allmänt ofräsch efter att ha jobbat lite över 10 timmar, var faktiskt på direkt. Sagt och gjort, Crazy hoppar i lite andra kläder och vi kör hem till mig för att byta om, drar på mig jeans, mina nya rosa skyhöga klackar och ett snyggt svart linne, snabbsminkning på 5 minuter för att sedan bege oss ner till det lokala dansstället i byn och dansar loss. Efter ett tag bestämmer jag mig för att hälsa på min kollega vid bordet och det slutar med att jag står där i ca 1 timme och pratar skit medan jag smsar med verkstadskillen som ville flytta fram filmkvällen till idag, söndag, så nice! När jag fick det beskedet var jag tvungen att informera Crazy om detta, men eftersom man knappt hörde varandra fortsatte vårt dansande snart. Crazys pojkväns kompis var även där från danmark på besök, vi kan kalla honom Skrivaren, han var väldigt full, gammal och inget vidare attraktiv och slängde hela tiden ut kommentarer om hur "Dejlig" jag var. Mitt i allt bestämmer han sig för att han ska lyfta mig och bära mig på axeln, jag som är nykter ser inte riktigt det roliga i det och försöker gå bort, det Skrivaren gör istället för att lyfta mig, är att få oss båda att ramla i en hög på golvet. Halva dansgolvet stannar upp för att se vad som hände och det utbyttes små fnissar innan de fortsatte dansander. Då såg jag inte komiken i det som jag gör nu.. Träffade massa annat folk som jag kände under hela kvällen och ett par flirtar som inte ledde till något. När sista låten spelas blir jag uppbjuden 6(!!) gånger för att dansa, men tryckare är inte riktigt min grejj. Säger nej till alla och beger mig mot utgången för att köra hem folket. I bilen får jag oturligt nog Skrivaren vid min sida, under hela vägen hem tjatar han om middag och att bjuda ut mig, tackar nej snällt ett par gånger, men efter 20e gången får jag nog och berättar att jag är en player som bara är ute efter sex med snygga, rika killar och inget annat, och vad gör Skrivaren om inte ignorerar detta och fortsätter prata om jobb och middag igen.. Fulla danskar alltså.. Det här skulle bli ett kort inlägg innan jag ska iväg till verkstadsgrabben, men men, enjoy the reading. And wish me luck tonihgt!

- En förväntansfull C

Funderingar och fantasier

Så, jag har en liten fundering här.. Ända sedan jag skaffat piercingen så har jag upptäckt den starka ökningen utav spontant oralsex från killens sida. Liksom som en överraskning har mina pojkar gått ner på mig utan att jag ens haft tanken på att vi skulle ha sex. Började först undra om det var känslan med tungan mot metall som var så spännande, men för att vara ärlig så försvinner analyserandet rätt snabbt när vågen utav njutning sköljer över en ;) Inget mig emot, jag gillar att bli överraskad. Som en tjej som vill ha kontroll i sin vardag är jag raka motsatsen när det kommer till sex, dominera mig, och det hårt! Det brukar vara så med oss, vi vill släppa taget oftare än vad ni anar, men vi vill bara inte låta verkligheten springa iväg från oss. Därför väljer vi sexet som våran utsvävning. Vem drömmer inte om att bli fastbunden i både armar och ben, att nästintill våldföras på och samtidigt få höra vilka snuskiga (ja även smutsiga) flickor vi är? Jag har många fantasier, många av dem handlar just om att bli bunden, vissa sträcker sig längre än vanliga öginbindlar och munkavlar, andra är rekvisitan där mer för syns skull. Jag vill tänja på gränserna, både mina egna och hans. Sex framför fotograf kanske? Ja det låter nasty och perverst, men om man som jag älskar sin kropp, kan man nog inte få nog utav den. Sex till musik, rock, rivigt och kraftfullt. Ge mig en äkta pirat (alltså Johnny Depp-pirat, fast Mr Bloom går också an ;] ) med skorrande röst och den där manliga lukten utav svett, saltvatten och rom.  Arrrrr!

- I som just nu gärna vill bli kölhalad uppifrån och ner, nerifrån och upp

Movie night?

Det blir en filmkväll med verkstadsgrabben på lördag.. Ser faktiskt fram emot det, magic fingers and movies och så lite mys såklart. Grabben kan sina saker, sist jag sov över så var det sånt perfekt avstånd, ni vet vissa killar ligger och flåsar en i nacken, kramar tills det känns som om man kommer dö av all värme och kroppen som är öm av att ligga så inklämd eller helt enkelt lägger de sig i andra sidan av sängen och sover där, när man för en gångs skull vill mysa lite, fy fan, det är sjukt jobbigt! Vissa små pojkar har även den turen att bli begåvade med dessa härliga snarkningar och högljudda andetag.. Vet inte hur det är med er, men jag kan absolut inte sova en hel natt med nått sånt! Och min käre verkstadsgrabb håller faktiskt måtten, han håller avstånd utan att vara för långt ifrån och han ger inte ifrån sig ett ljud när han sover!! what a boy. Håller tummarna för att jag inte lessnar allt för snabbt den här gången, hade faktiskt vart lite tradit..

Nåja, nu kallar sängen! Sweet dreams!

-C


Studentveckor = Booze, sex, rock 'n roll

Kanske inte just i den ordningen, men oftast. Ja för ett år sedan var C och jag odrägligt fulla i två väldigt viktiga veckor, nämligen studentveckorna. Nu är dom återigen tillbaka, fast denna gången är vi veteranerna som redan sprungit ut på scenen och sjungit studentsångerna. I fredes var det Tummelisas tur att bli nybakad student, och jag var såklart där. Stående på första parkett fick jag se henne hoppa, skrika och gråta utav lycka. Dock kunde man inte alltid skymta henne eftersom hon är mer eller mindre en tumme hög, ja eller sådär två, tre huvuden kortare än mig (inga klackar den kvällen nä). Firandet hölls i hennes trädgård bland släkt och vänner, vi ungdomar hade vårt eget tält där vi spelade hög musik och söp oanständigt mycket. Vid ett tillfälle skulle jag svepa sex cider och en kille skulle hjula naken genom trädgården. Detta hände dock aldrig, till bådas fördel. Trots att mitt cidersvepande inte inträffade hann ett tiotal drickas ändå, och därefter kom Dooley's. Någonstans i dimman blev det ett halvhjärtat bråk med X-et, vet fortfarande inte hur det startades, och efter det blev suget efter sex väldigt stort. Vilken tur att Mekarn var uppe i stan och väntade på mitt sällskap. Så efter att ha druckit studenten full och klappat i takt till all möjlig musik som spelats, såg jag till att ta mig upp till centrum och hamna på ett BARcelona fullt utav vänner från alla håll och kanter. Mekarn såg till att jag inte söps under bordet och jag såg till att han fick en trevlig donna med sig hem - mig. No need to say what happened next ;)

- En I som verkligen älskar sommarsingellivet

nästan ledig dag

Känns som om jag är ledig idag, sovit länge (helt till 8.30!!) tittat tv och läst new moon, sjukt bra bok! Ska ner till hästen snart hade jag tänkt, ta och trimma lite innan jag börjar jobba kl 20. Har hänt en del sen sist, fick reda på att polisen som körde förbi när jag var blev upphånglad mot bilen av vakten tydligen var han som äger stallet jag har hästen i.. ops.. "Tittade film" med verkstadsgrabben för nån vecka sen och upptäckte uttrycket Magic fingers, och han fick det bästa sexet i sitt liv. Grabben var i toppklass! Har smsat fram och tillbaka och det känns konstigt på ett bra sätt. Varenda gång jag får sms så hoppas jag att det är från honom och jag vill träffas igen, och inte bara för sexets skull..
I helgen dealade jag på stället vars vakten jobbar och kocken, som är en hur snäll kille som helst, börjar prata med mig och har skickat sms fram och tillbaka, bara idag har han nu skickat 3 sms som jag inte svarat på, han vill på dejt. Han körde hem mig från jobb och höll mig sällskap i 3 timmar! och jag har verkligen NOLL attraktion till killen! Hur fan avvisar man en kille snällt!?
Modellen har hör av sig med jämna mellanrunm och ger inte upp! Kan inte bestämma mig för om jag ska träffa honom, han ska lära mig strippa, säger han, men jag tror att det enda han vill är att ha sex och strippandet lär det säkert inte bli nått av.
Monstret har jag inte träffat på 2 veckor och jag saknar honom knappt, konstigt hur det kan bli..

Det var en kort resume från sist, lovar att uppdatera oftare! 
-C
 


På min gravsten ska det stå vad?

Nä vi har inte gått helt under jorden ännu, bara halvt i våran dödligt intensiva livstil. Som singel har jag verkligen levt livet nu under dessa veckor. Har träffat både Elden och Mekarn, samtidigt som jag utökat min lilla svarta bok ytterligare. Det blev en runda upp till Härnösand för att titta på idrottskillar, och där fick man napp som dom så fint kallade det på härnösandska. Där var en som verkligen fångade min blick, Proffset, och han skulle bli min en natt. Jag fick utan problem med honom på en utekväll, och duktig pojke som han var drog han med en kompis så att min kära väninna Karamellen inte blev ensam. Det verkade som att härnösandborna aldrig förut sett en tjej i läderklänning när jag gick nerför gatan i mina skyhöga lila skor. Kvällen innan hade det varit samma skor till en tröja och lädertights, när blickarna nådde mig var jag redan nöjd med vad jag åstadkommit - total uppmärksamhet. Utan att skryta kan jag erkänna att varenda tjej på puben hatade mig och Karamellen, vi kom dit, 100 mil från vår hemstad, och vi såg till att deras killar tittade åt vårt håll och följde oss med blicken tills vi var utom synhåll. Proffset och hans vän verkade även dom njuta av den uppmärksamhet som uppstod, och när vi allihopa gick hem tillsammans var det inga tvivel om vad staden skulle prata om den natten. Proffset blev min den natten, och även nästa, sen skulle jag sätta mig på tåget hem med Karamellen och för att kanske aldrig mer komma tillbaka. Fast min väntan på att se honom igen var inte lång, han kom ner till mig förra helgen, och äventyret kunde fortsätta där det slutat. Såklart blev det en massa sex, och jag som skulle ha celibat i minst sex veckor för piercingens skull misslyckades rejält. Fyra dagar efter att den satts dit var Proffset där nere och såg till att jag inte skulle glömma varken honom eller hans tunga.

- En I som ursäktar denna långa tystnad, och som lovar en förbättring!

RSS 2.0