Nr. 20

Har träffat modellen, han kom till mig på jobb och vi körde hem till honom, och vilken bil han hade! Så jävla förbannats snygg! Väl hemma i hans sjukt fina lägenhet börjar det hetta till och vi går mot sovrummet.. Jag får ju som sagt inte ha sex, vilket han verkligen hade svårt att fatta. Det kom komentarer som "Men om vi använder kondom då?" och "Kan vi använda dildon?" Svaren på det blev som ni säkert kan räka ut; Nej. När han väl hade förstått det så hade vi istället helt awesome oralsex, men gud vilken kuk människan hade, har aldrig vart med om en så grov en! Och så var han en jävel på dirty talk. Efter vårt lilla roliga skulle vi sova, och jag är inte den som tycker om att mysa, så jag lägger mig, som jag brukar göra, med ryggen mot honom längst in, längst bort. Stackaren gjorde lite tappra försök på närhet, men det slutade med att han bara fick in en arm på min sida. Vaknade, klädde på mig och for hem, detta hände i slutet av förra veckan och jag har fått ett par mms på hans kuk där han frågar om jag saknar/behöver den.. Jag tror det är han som är sugen..

- C

Dött?

Nej, det har vi inte gjort, ännu..

Det var ett tag sen sist, men det har heller inte hänt så mycket, jag har vart hos doktorn och försökt få bukt med mina små blödningsproblem. Så nu får jag försöka överleva utan sex i ca två veckor! Det är shit!
En annan sak som börjar oroa mig är Monstret, jag känner hur jag blir mer och mer beroende av hans sällskap, känner att när det bara gått ett par dagar, så vill jag skicka iväg ett sms och fråga om vad han gör ikväll.. Detta, mina vänner, är inte bra. 006 har jag lagt ner, har tröttnat, men han hör fortfarande av sig, jag är i en jävla svår sits där, dumt att ge mig in i det från början.. well, men det var kul så länge det varade. A håller jag också på att lessna på, men hade sex med han förra veckan, han var så finkänslig och frågade om jag inte skulle sova hos honom medan en av personalen stod precis bredvid. Good work, vi som skulle hålla det hemligt..! Har även blivit erbjuden middag av verkstads pappan och tränaren har skickat konstiga sms. Vad är det egentligen med äldre män? Måste man vara kall och oglad mot dem för att de inte ska missuppfatta en? Jag är alltid, nästan iaf, glad och öppen och gillar att skojja med folk, men det betyder inte att jag flirtar med dem. Så hur ska man uppföra sig för att männen inte ska tro att man flirtar utan att vara otrevlig?

- En fundersam C

Hela helgens bravader..

Det är konstigt hur jag nästan alltid lyckas tröttna på killarna/männen, jag är med. Både A och 006 känner jag inte alls för längre. Elden har flickvän och Monstret är nog den ende jag är för.. Får helt enkelt ut och vidga lite vyer igen!
I torsdags nalkades det som sagt utgång för mig och I, kvällen började med att I bjöd mig på sushi, så otroligt gott det var! Helt underbart, jag har fastnat för det nu. Sen mötte vi upp grabbarna på lilla torg och drack och skojjade. Underbart! Elden är med där och vi smiter in på toan för en snabbis, dock var det en väldigt liten toa så jag har åkt på blåmärken på insidan av mina knän.. När vi såsmåningom är klara går vi ut igen och möts av att en kille sitter och småskrattar och tittar på oss.. Busted! Kvällen fortsätter fint och en grabb glömmer sin laptop vid serveringen. Snälla som jag och I är ska vi gå och lämna den till grabbarna på hotellet, dock kom det en annan vilja i klämm...

Fredagen spenderades med Bartendern och hennes vänner, förfest hos Bartendern med nån tjej som blivit dumpad av elak pojkvän och var ledsen, slakt och dansa, ännu mer pojktrubbel och sen hem till Bartendern igen och lyssna på henne och hennes grabb ha sex i nästan 2 timmar..

Lördagen gick åt till en snajsig brunch med Bartendern och med jobb och bowling, bowlade med en del av gamla klassen först och begav oss sedan iväg för att käka lite.. Började jobba och ca 40 minuter in i spelet kommer en brud i blå jeans och färgad tröja och säger att här ska hon faktiskt jobba ikväll. Det visar sig att J har sagt fel tid till mig och att jag skulle jobbat em istället för kvällen, jag får iaf stanna kvar, men måste ge bort ett av mina pass till den tjejen.. snacka om irriterande..

Söndagen spenderade jag faktiskt hos Monstret, vaknade, hade sex, badade, hade sex, duschade, hade sex, titta film, hade sex och spelade xbox. Spelade nått awesome spel, street fighter tror jag det hette och jag klådde han mer än en gång! :)

That's all for now folks!
- C


RSS 2.0