kläder..

.. dom gör verkligen sjukt mycket, skulle in på nova igår och handla present, till min bror som fyller år, innan jag började jobba, iklädd svarta tighta byxor, höga klackar och vit skjorta, går ett varv runt nova för att komma på att det inte fanns nån elektronik affär, och som folk tittade på mig, blickarna drogs från det dom tittade på och lade sig på mig istället, rätt nice faktiskt. När jag sedan går in på Siba kommer samtliga 3 killar som jobbar fram och frågar om jag behöver hjälp och hjälper mig och svarar på alla mina jobbiga frågor. Tänk vad mycket kläderna gör egentligen, man klär upp sig lite och man får blickarna på sig på sig och hjälp på en gång. Klär man sig som vanligt faller blickarna inte alls lika mycket på en.. Man kanske skulle börja klä upp sig mer? dra på sig nått annat än mjukisar varje gång man går ut?

- C

Piercing och pillerier

Så, igår fick jag min kappiercing tillslut. Det gjorde ont ska jag oxå säga, väldigt ont! C var där som moraliskt stöd och jag älskar henne för det. Numera går jag alltså runt med en liten metallstav mellan benen och jag känner mig konstant sexig. Flera av mina kära manliga bekanta har redan erbjudit sig att inviga den med mig och tanken på att det inte kommer hända förrän om sådär en månad gör mig lite ledsen, men visst ska man klara sig utan sex i 6-8 veckor. Men innan jag satte dit staven såg jag till att få sex som skulle ge mig en mättad lust för iaf en vecka :)

Det inte många vet om mig är att jag är lite utav en kameleont, jag älskar att sätta mig in i olika stereotyper och spela på min personlighet utifrån det. I lördags drog jag på mitt rockface och hamnade på rockmässan i Malmö. Rockbrud som jag i grund och botten är blev det inte så svårt att hitta min roll denna gång, och efter otaliga wine spritzers kunde mitt första fyllesms segla iväg redan klockan åtta på kvällen. Det är något speciellt med rockare, jag vet inte om det är kläderna, håret, tatueringarna eller piercingarna. Men jag är ganska säker på att det har något att göra med deras oslagbara inställning om att de är det sexigaste som går på denna jord. För den självsäkerheten blandad med en raspig rockstämma får allt mitt förnuft att försvinna och det enda jag har kvar i hjärnan är "måste, ha, NU!". Mässa följdes av nattklubb och mina wine spritzers byttes ut mot Znaps blåbär och Screwdriver (i princip den enda drinken som fanns att få). Jag blev verkligen full, men inte stoppar det tigern i denna donna. Nä nä, där fanns en viss man med glimten i ögat och lagom riviga ord som fick mig att vilja smaka hans läppar mer än en gång. Och jag gjorde det, mer än en gång. Vakterna skickade ut oss eftersom klubben skulle stänga och våra vägar skulle skiljas, tills att han stod där utanför min lägenhetsdörr. Plaggen åkte av ett efter ett samtidigt som en het kyss och händer över hela min kropp lyfte i princip mig från golvet. Det blev ett vilt sex, stryptag, bakifrån, rida, sidan, oralt, om och om igen. Vi somnade, sov ett par timmar och sedan när vi vaknade fick jag frågan "Har du bråttom någonstans?", det hade jag inte och mitt sexäventyr fortsatte. När han gick hem var jag sådär mysigt avslappnad och hade träningsvärk i diverse kroppsdelar. När nacken började att ge sig till känna fick jag ett sms med en önskan om att detta skulle hända snart igen. Ja eller rättare sagt om 6-8 veckor, när han kunde få prova min leksak som jag skulle skaffa två dagar senare (igår alltså).

- I

Ladies night

I lördags efter jobb fick jag ett sms från modellen, han hade en Ladies night show i närheten och ville att jag skulle komma.. Så jag tog Smiley under armen och drog med henne på Ladies night, trodde jag.. När vi kommer fram är det max 10 tjejer, inkl oss själva där. Modellen och hans folk har inte börjat strippa ännu och jag frågar när dom ska börja, tanken på att stanna hela natten för att vänta på att se han strippa (något jag ändå kan få se privat) och sen börja jobba 7 nästa morgon, plus att hästarna skulle bli fodrade och utsläppta, var inte speciellt lockande.. Sitter iaf en stund och pratar, modellen dricker lite kaffe och tar en viagra, han hade tydligen förlorat ett vad, och han blir helspeedad och munnen går i ett om allt mellan himmel och jord. Så småningom, när han pratat ett tag skulle han visa mig "en sak", jag följde lydigt med honom och blir upphånglad och upptryckt mot väggen utanför toaletterna. Sen gick  vi in och hade riktigt nice sex på toan, en snabbis är aldrig fel, men dock blir man bara sugen på mer..

I fredags däremot var jag hos monstret, hade det verkligen mysigt och jag fick agera frisör för första gången, inga hästar inräknade, i mitt liv, blev riktigt nöjd med resultatet och den blev även godkänt av hans föräldrar dagen efter. Hade sen sex i duschen, halt som fan! och jag har aldrig någonsin haft så skönt sex, helt underbart var det, det varade inte länge, med känslan var wonderful..

Var även nere på verkstaden idag och hittar lappen med mitt nummer, hängandes på verkstadskillens, som jag hånglade med på Smileys 20 års fest, tavla.. Så vad gör lappen där? Han har inte haft nått att göra med min bil alls..

- En väldigt frusen C utan värme i huset

RSS 2.0