Baby, baby, baby


När är det dags att byta?

Detta skulle ju ha postats för några dagar sedan, men jag glömde bort det ^^ Ja och igår blev det ju en riktigt nice utgång med uppstart på Boomers. Det fortsattes med Crown tillsammans med vårt grabbiga sällskap. Min favorithändelse från kvällen är nog när C skäller ut en äcklig gubbe som tafsade på både oss och killarna. Hennes social skills har ju gått i höjden nu efter hennes karriär som dealer kickade igång, helt awesome!

Såå, tillbaka till det ämnade skriveriet, nämligen när är det dags att byta ut sina kk's? Det var inte längesedan jag upptäckte att en av mina guldpojkar endast har en rutin, ja jag kan till och med klocka honom och veta exakt när det är dags att byta ställning och vilken nästa blir. Detta är precis lika illa som förspelen som endast innehåller lite kläm på brösten och sedan in med kuken. Next!, säger jag bara. Det enklaste att säga är väl att när man inte längre blir överraskad eller bryter sin egen stämning med irrellevanta sextankar, då är det dags att byta. Så om ni finner er ha sex med en, fantiserar om en annan och fortfarande inte känner er varken sexiga eller någorlunda i centrum, då är det dags att kliva av tjuren och tacka för den dåliga rodeon.

- I som själv är inne i en utgallringsfas och samtidigt rekryterar nya förvärv ^^


Rendezvous à C et I

Ikväll blir det dags för utgång tillsammans, det händer inte särskilt ofta numera eftersom C jobbar hela tiden och jag pluggar röven av mig. Men nu när det är lite ledigt från föreläsningarna passar jag på att dra med henne ut :) Det blir ett återbesök på Kronan, och sedan får vi se vad natten erbjuder. Hur den kommer att sluta vet vi redan, C ska till Vakten och min käre Pirat ska vänta på mig. Fast man vet ju aldrig om jag förliser på vägen dit och plockas upp av en annan skuta. Dags för mig att åka iväg och fixa lite dricka inför ikväll, sen ska jag allt tappa upp ett mysigt bad och för en gång skull köra en långsam uppstart. Martini i badkaret kanske?

- I som peppat loss inför detta sen igårkväll då outfiten redan valdes ut!

Bartenderbom

Jag har då hittat lite nytt utgångssällskap, ett riktigt roligt gäng som jag finner mig bli alldeles för full med varje gång. Förstaplatsen ges till onsdagens bravader när jag bjöds in på sup och sedan utgång i en sann "fuck all"-anda. Framtrippandes på Malmös gator med en flaska Bacardi anlände jag i lagom tid till förfesten och dess alla under-hållande bestyr. Tre killar som kommit igång riktigt bra utan mig och jag var ju inte särskilt sen med att göra dom sällskap där i dimman. En av dem har varit ett föremål för mitt intresse och delvis flörtande sedan läänge, min Roosevelt ;) Efter många starka drinkar blev det dags för nattklubb och vip-avdelningen. Det sjöngs karaoke, dracks helrör och champagne. Sen fick man lyxen att smaska lite jordgubbar och choklad också :) Att dricka mig full på campagne gör jag inte särskilt ofta, och den tindrande känslan det ger är verkligen sensationell! Nästan som att springa runt och vara småkär, så jag kysste den rolige Roosevelt och förundrades över hur pass bra den kyssen faktiskt var. Sen var det kört, jag stal en kyss så fort jag fick chansen. Till slut fann jag mig själv sittandes grensle över honom i en soffa, och jag kysste honom lite för intensivt än vad som anses lämpligt. Ja det tyckte även vakterna, för det tog inte lång tid innan vi eskorterades ut från klubben och där utanför dörrarna fick vi vänta på att vårt sällskap skulle komma ut. Det tog en väldans lång tid innan vi alla satt i en taxi på väg till värmen, ja och väl framme i lägenheten tog jag mig friheten att återigen kyssa R. Kyssarna blev återigen lite giriga och vi insåg båda två att det nog var bäst att ta oss hem till honom. Men när jag väl la mig i hans säng somnade jag direkt och han satte igång att värma färdigmat. Inte riktigt det avslutet på kvällen som jag hoppats på, men skönt var det.

- I som tydligen kan nöja sig med kyssar om det är bra sådana

Sex, ett "var dags-"måste?

Hur många visste att man ska ha sex varje dag för att hålla en god relation med sin partner? Dessutom ska man se det som motion och inte tänka så värst mycket på att komma. Intressant tanke, men visst, vi tjejer är inte ovana med tanken på att inte komma varje gång ;) Varje dag kan jag inte gå runt och skryta med att jag har sex, ni vet man har ju faktiskt ett liv :P Just nu är det väldigt mycket skola och letande efter en lägenhet, så tyvärr går det före sex och utgångar. Men snart är det igång igen, från och med nästa vecka blir det fest varje helg och jag är inte sen med att inställa mig. Lite inlägg har försvunnit härifrån och det har uppmärksammats, men ibland behövs det lite rensning, oroa er inte, det kommer komma nya och roligare historier.

- I som idag vill ge alla en massa massa kärlek! :)

Bunny Night

Igår var det Bunny Night, alltså litet sexparty där jag och några tjejer kunde handla snaskiga sexleksaker och underkläder. Som tidigare nämnt är jag lite skeptiskt mot allt elektroniskt inom sex, men kläder, DET gillar jag vääldigt mycket ^^ Såå, det blev lite lack och nylon till kroppen min. Den ena var uttänkt till en speciell man, men nu har planerna ändrats och han kommer inte att få se den ändå :P Ödet? Det hela hölls i Madonnans lägenhet och en strippstång i vardagsrummet gjorde verkligen det hela ännu roligare. För vem vill inte prova sin nya utstyrsel svingades runt en påle? Ett måste för min lägenhet!, nu ska det bara sparas ihop pengar.

- I som just nu städar i en lackbody, feeling sexy anytime, anywhere ;)

Ge mig en öl?!


Vintern är kommen, dags att förvandlas till The Ice Queen..

Ni ska snart få höra om mitt värsta sex minne, eller upplevelse, men inte idag. Jag har en del hemska minnen, midsommar, A, Fotbollen, syskonen, fotografen, tatueraren, ja, listan är faktiskt rätt lång, så jag ska ta och försöka välja en av dessa män att skriva om.. Har faktiskt hittat en liten röd tråd bland det värsta sexet, och det är att med samtliga män har jag alltid slängt blickar på klockan och hoppats att han för guds skull kan komma snart! För ibland är man faktiskt bara sugen på en snabbis för man vill sova eller dra vidare. Vissa tillfällen kommer han alldeles för snabbt, innan man själv är tillfredsställd, och de tycker att detta är helt OK! Det är det verkligen inte, den ende som jag upplevt motsatsen med är faktiskt tatueraren, 1 gång. 1 jävla gång av alla dom gånger man själv inte blivit tillfredställd! Dåligt grabbar!

Det jag egentligen tänkte skriva om idag är ensamhet. Den ensamheten du känner när du är helt ensam i en liten lägenhet som känns alldeles för stor för bara dig, sängen som annars brukar kunna få en att slappna av och just njuta av denna ensamhet i sin stora sköna säng. Den ensamheten som gör att vars man än är, så känner man sig på nått sätt ensam, just det att sakna nån att sitta nära, nån som håller om en när man ska sova, den tryggheten, den ensamheten. Lite så känner jag just nu. Har funderat på verkstadsgrabben nu när jag vart ute med hästarna, kanske är det bara det hålet jag kände som han fyllde, när jag behävde det som mest? Det kanske hade kännts på samma sätt med en annan person? Jag vet inte, men jag vill gärna tro det. Är det så att man kan fylla hålen med första bästa person? Igår när jag var på jobb kände jag verkligen av den ensamheten, hålet, jag saknade faktiskt att sova tillsammans med någon, så jag hörde av mig till Monstret som jag inte träffat på nästan 3 månader nu, och skulle sova hos honom, men på vägen hem ångrade jag mig, för det var inte det jag saknade. Det var, ja jag vet, chode!, verkstadsgrabben, jag ville gå och lägga mig hos. När jag körde förbi verkstaden idag kom jag på mig själv att titta efter hans bil, samma sak när jag körde hem. Känns verkligen inte bra att jag håller på så här, måste glömma honom, för det kommer aldrig att bli vi, så mycket har jag insett. Så nu är hans nummer och alla sms borttagna, så jag kan helt enkelt inte höra av mig till honom, han får nu höra av sig. Och jag vet att som den nybakade kanelbulle jag har blivit, kommer jag, om han hör av sig, att falla pladask tillbaka till alla jobbiga känslor igen..

-En C som vet att hon borde glömma och gå vidare, dead race..


RSS 2.0