Stairs of doom

Efter över ett års dragande med publicering utav detta inlägget så tar jag mig nu i kragen och gör det enda rätta. Läs och skratta lite åt mig, det förtjänar jag säkerligen :P Välkomna till en februarikväll år 2008.

Det var menat att bli en skön fredagskväll tillsammans med vännerna på en fest med maffiatema. Slutade med Slagt och ett ONS i väntan på bussen hem.

Kvällen började med att förfesta med min dåvarande flickvän (Madonnan) i pappas lägenhet innan vi drog vidare till festen. Båda väldigt snygga i våra utstyrslar, om någon såg två tjejer i korta kjolar, hatt och slips dansandes genom Malmö så var det vi Själva festen finns det inget att rapportera ifrån då jag redan kände alla där och inte stannade så pass länge som jag tänkt. Vid halv tolv drog jag hem igen när killarna fick för sig att röka på, not really my idea of fun.

Väl hemma igen får jag ett samtal från några tjejkompisar som vill till KB och vi bestämmer att mötas upp där, fixar sminket samtidigt som Perfection ringer och tycker att jag ska joina honom och några till på Möllan. Drar upp i stan på nytt men Perfection går inte att hitta på Möllan. Springer rakt in i X-et och hans kompisar. Bröt kontakten med honom innan i veckan och var inte särskilt glad över att se honom där, men vad händer?! Han hälsar, kramar om mig och jag börjar (utan att tänka) att befrienda hans kompisar. Minns inte riktigt vad vi snackade om, men en gardinstång nämndes och jag blev lite konfunderad. (Jag fick vid ett senare tillfälle reda på att X-et dragit en liten lögn om att jag piskat honom med en gardinstång, något som aldrig hänt.) Mobilen ringer och jag ser det som ett tecken att dra vidare. Mina tjejkompisar flakear KB och jag tappar state totalt. Messar Xcom som visar sig inte vara långt ifrån mig och jag möter upp med honom och hans kompisar på Chaplin. Tre av oss drar till Slagt, Xcom hänger tyvärr inte med in. Där inne höjs mitt state igen, grymt mycket!, och alla charmas av min utomordentliga karisma (läs kort kjol och djuup urringning). Hela kvällen flyter på och jag är inte där för game, alltså bryr jag mig inte om att tänka ut targets att öppna. Men jag är glad, jag ler, dansar och har allmänt kul – dom kommer till mig.

Urval av öppnare jag fick höra:
- Snygga ben, rider du eller?
- Asså, är du gift? Menar ringen på ditt finger.. (kom i flera olika versioner)
- Fick du låna pojkvännens slips idag?
- Vad säger din mamma om att du är ute så här sent?
- Om jag bjuder dig på mat, hänger du med mig hem då?
- Lämnade du kjolen hemma eller är den sjuk? – Kan svära på att detta kommer från Bridget Jones Dagbok!

Mitt favoritset under hela kvällen hade nog ändå den bästa öppnaren av alla. Går förbi ett gäng med killar när en av dom går ut mot mig och vi stöter ihop. Hans drink spills ut över mig och det originella ”Oj” lämnar hans läppar. Jag ler bara mot honom och ser att en av hans vänner spelar i mitt favoritband, jag är fantasilös och kallar dem för Drinspillaren och Artisten, går fram till Artisen och nämner att jag gillar hans musik. Han ler, kramar om mig och frågar om mitt namn. Samtidigt tar Drinkspillaren tag i mig och säger ”Det är inte lönt att du satsar på Artisten för om tio år när ni är gifta och allt så kommer du upptäcka att han har en liten kuk.” 
Artisten: -Tio år? Inte förrän då?
Drinkspillaren: -Nä jag utgår ifrån att hon är kristen.
Artisten skrattar och ger mig IOI’s hela tiden, nämner att det ska bli kul att ses på deras spelning nästa vecka. Det slår mig att han är tio år äldre än mig vilket på den tiden faktiskt var lite utav ett problem för mig. Jag snackar lite till med honom och lämnar sedan setet för att hitta sällskapet jag kom med – vilket jag aldrig gjorde.  

Drar ifrån Slagt upp mot Stippes och upptäcker att nästa buss inte går förrän om en timma, och det är kallt! Träffar på ett gäng killar som humoristiskt nog försöker ge mig en cykel. Står och snackar med en av dem i någon minut och får den briljanta idén att låta honom underhålla mig fram tills bussen går. Det blir fyllekäk samtidigt som en verbal hatkampanj mot Melodifestivalens deltävlingar hålls. När vi ätit klart går vi ut på gatan, lämnar hans kompisar och går en bit längre bort, står och snackar och nyfikenheten över att kyssa honom tar över, jag hånglar upp honom mot en husvägg och min enda tanke var ”Enkelt”. Bestämmer mig för att göra något mer utav det och drar in honom i ett trapphus. För att komma in måste jag ringa på porttelefonen och hoppas att en snäll själ öppnar. Lögnen om att min pappa är i huset och inte svarar när jag ringer funkade bättre än vad jag trott. Vi går in i hissen och innan jag ens hinner trycka på vilken våning vi ska till går han ner på knän framför mig och ger mig ett oralsex värt att minnas. Väl uppe på översta våningen tar vi första bästa plats för sex, det blir trappan. Den som aldrig haft sex i en trappa vet inte hur obekvämt det är, men kåtheten vinner över förnuftet. Man kan verkligen säga att han tog mig, hårt, och sexet som började bra blev i princip bara sämre och sämre desto längre han höll på. Att jag tittade på klockan flera gånger kan nog ge en uppfattning om hur långtråkigt det var. När han äntligen kom var det i mitt öga och i mitt hår. Dessutom har han mage att fråga han varför min fitta är lite svullen när han misshandat den i över en timme. Tjugo i sju sitter jag på bussen hem efter det förmodligen sämsta sexet jag varit med om, men men – det räknas ändå. Inte nog med det, killen bokstavligen talat tvingar mig att ta hans nummer och vill höras igen senare samma dag. Förutom minnet utav denna pinsamhet så hade jag stora blåmärken över hela ryggen från trappan, och C var inte sen att utnyttja dem för att ge mig lite älskvärd kärlek och smärta när hon dagen efter kom på besök.

Så vad lärde jag mig utav denna upplevelsen? Jag har ingen specifik analys utav denna kväll eftersom jag agerade precis som jag alltid gör när jag är ute. Alltså väldigt glad, ler extremt mycket, dansar och bryr mig inte om hur folk ser på mig. Märkte att min slips var väldigt bra eftersom killar gick fram och tog på den hela tiden, kan även tillägga att den är inspirerad från en av de andra medlemmarna i mitt favoritband och att Artisten förstod det. Hade nog kunnat följa med honom hem om jag stannat kvar och eskalerat, men som sagt så var åldersskillnad ett litet problem för mig då.. Att gå ut helt nykter kan bli lite tråkigt när alla andra dricker. Sen det självklara – gå aldrig ner i state av en liten motgång, det finns alltid en PUA som räddar dig vid dagens slut  och ha aldrig sex i en trappa!

- I som nu inser att det inte var så pinsamt att skriva och posta detta inlägget som hon trodde att det skulle vara. Därför tycker hon att C nu ska ge det en chans, fram med alla snaskiga och jobbiga detaljer! ^^

Strawberry Marigold

Glidmedel, kondomer, tuggummi, det finns mycket i jordgubbsmak och igår var det drinkar. Jag blev lagom glad och lagom full i soffan hemma hos Piraten. På schemat hade det varit matlagning, filmtittande och en massa massa snack. Lite överraskad blev man när man upptäckte att klockan var fem på morgonen. För en gångs skull så tänkte jag inte på något annat än att sova när vi la oss i sängen, men när man känner hans andedräkt mot sina läppar och sedan en tunga som letar sig fram så försvinner alla tankar om sömn, då är det sex sex sex som gäller!

Ledsen, jag är nu i stort behov utav lite sömn, alltså ingen ingående beskrivning denna gången

- I som nu helhjärtat satsar på sin framtid som mansslukersa ;)

Snurr..

Har sovit dåligt precis hela natten (eller halva, för natten är inte slut ännu), först kunde jag inte somna, och så snart jag väl somnat så börjar jag drömma om verkstadsgrabben, drömmer att vi är ett par och sitter hemma hos honom med hans familj och jag mår så bra.. Vill inte drömma såna här drömmar, för det kommer aldrig att bli verklighet. Det är konstigt hur jag alltid lyckas falla för helt fel killar, dom där som inte är bra för en, bad boys.. Varför kan man bara inte bli kär i en normal helt snäll kille? Visst, jag tycker fortfarande om att vara singel, men jag kan inte förneka att ibland längtar man så efter nån speciell att ha i sitt liv, slippa den krypande ensamheten, det stora hålet..

- En trött C som verkligen borde sova innan jakten imorgon..

Drömmar som substitut?

Inne på vecka fyra och jag kan inte precis säga att jag har någon abstinens, dock kan jag berätta om lite dagdrömmar jag haft. För inte så länge sedan pratade jag och en vän om vad vi skulle vilja uppleva unde sex, en av hans fantasier var att pissa på någon. Lite nasty, ja alldeles för nasty för mig, men visst, det är ju hela förnedringsgrejen i handlingen som han tänder på. Jag kom på mig själv med att dagdrömma om just detta idag, hur det skulle kännas att bli pissad på (inte för att jag tror att jag någonsin kommer tillåta någon att göra det). Men vi har alla våra små fantasier och visst gör det oss lite speciella. Jag brukar ofta dagdrömma om att bli tagen i duschen bakifrån samtidigt som jag blir smekt. Mmmm, mums :P Haha, okej, nu fick jag lite abstinens helt plötsligt. Nä men jag har ju som sagt en liten förkärlek till sex och inte minst njutning, både min egen och min partners. Bästa stället att ha sex på? Ett kan jag inte välja, men tre; sängen, badkaret och duschen! Min badtunna är inte invigd ännu, vilket jag faktiskt är lite besviken över.. Okej, för att komma tillbaka till dagdrömmarna. Jag har dagdrömt om redan upplevda sexäventyr och visst är det mysigt att kunna återuppleva dom i minnet. Sen är det ju alltid trevligt att se många snyggingar på tåget varje morgon och kunna drömma lite oskyldigt om dom ;)

Saker jag dagdrömmer om och gärna vill uppleva (igen):
* Åka hem till någon iklädd teddy och överraska
* Sex i duschen
* Väcka/väckas med oralsex
* Binda/bindas med ögonbindel och bara ha rock n' roll sex
* Überromantisk kväll med rosenblad och värmeljus
* Sex på en motorcykel

Nu kan jag inte komma på fler utan att börja ångra mitt lilla löfte, lovar att skriva till fler när jag kommit på dom :)

- I som just nu letar snyggingar i Köpenhamn, ge mig!, ge mig!, ge mig!


Presstopp!

Okej, något har hänt, och nu ska det avslöjas. Jag har satt mig själv i ett celibatslöfte och tänker inte gå ur det förrän jag hittat någon som känns lite extra speciell. Hur kommer detta sig? -Jo, jag har på sistone börjat att tröttna på mitt så kallade leverne och därför bestämde jag mig för att "utmana" mig själv en tid. Inne på vecka tre och jag känner mig måttligt nöjd med mig själv.

- I

Mysdag

Igår hade jag en riktigt skön mysdag, träffade han jag tog över lägenheten av, laxen, han skulle hjälpa mig köpa matbord, eller rättare sagt montera upp det. Vi körde iaf in till eslöv och köpte ett riktigt snyggt barbord, kommer hem, öppnar kartongerna och upptäcker att vi fått fel stolar med oss.. suck! Tillbaka igen och fick rätt stolar och även rabatt på bordet, nice! Kommer hem och börjar projektet, Laxen pluggar in en träplugg innan vi upptäcker att vi ska stoppa in en mojäng i hålet innan träpluggen.. försökte dra ut pluggen men det var fan omöjligt, så vi fick fara hem till laxen och hämta en tång, tillbaka till lägenheten och försöka dra ut träpinnen, utan resultat. Så vi fick köra tillbaka till laxen och han fick borra bort pluggen, men det löste sig och bordet kom upp, nästa projekt blev då stolarna, vars skruvhål jag pajja.. men det fixade sig till slut och både bord och stolar, som laxen också oljade, står nu i mitt kök :) Som belöning lagade vi mat, det blev pasta med räk och kräft blandning med grönsaker, vitlöksbröd och morotssallad, riktigt mys! Tittade alla fem harry potter filmerna och hade det almänt mysigt. Det är så skönt att ha en kilkompis som man kan göra sånt med, helt underbart!

- C

RSS 2.0