Valentine's Day

Det var singlarnas afton och jag hade bjudit hem C på en äkta helkväll med middag och utgång, och det blev det verkligen. Så sitter man här nu, otroligt seg och helt klart nöjd med gårdagen. Ja eller delar utav den iaf. C, jag och Polackerna startade upp i min lägenhet, mojitos, jägermeister, redbullvodka och öl. En faslig och dödlig blandning. Efter en rejäl förfriskningsomgång begav vi oss ner i stan för utgång, siktade på en nattklubb och hamnade på en pub, men inte var vi olyckliga. Det var en dansk herre som lurade in oss, någon som skulle komma att bli mitt ragg för kvällen. Det dansades och drack, fick drinkar utspillda på sig och återbetalades i cider. När puben stängde vid fem drog vi vidare till nästa ställe. C och hennes tidsfördriv hade stuckit iväg tidigare än mig och mitt, så vi fick ta en taxi och hitta till puben med samma namn som C. Polackerna drog hem till Malmö och kvar var vi två tjejer i ett hav utav fulla danskar. En kort stund efter att vi hamnat på den nya puben var det dags att dra hem, jag med min herre och C med sin, och det var nog en natt att minnas, om jag kunnat. Det enda jag faktiskt minns är en gudomlig tunga, resten är borta, och jag minns endast klockan som stod på halv nio och ljuset som kom in genom persiennerna. Då var jag verkligen trött. Kort därefter ringde C och meddelade att hon var påväg till mig och strax dök hon upp i min lägenhet. Vi satte igång en film och halvsov på soffan medan vi väntade på att min sängockupant skulle vakna till liv. Vid tolv var han vaken och då blev han vänligt utkastad så att städningen och diskningen kunde påbörjas. Min mamma och lite andra kommer nämligen på besök idag. Nu när allt är klart har vi återigen hamnat i soffan med en film, kropparna skriker efter pizza men det är inte lönt att beställa när vi bjuds på fika om en timme.

- I som nu längtar efter ett stort glas mjölk och en varm säng

All single, all over again

Ja efter svingande mot det förflutna och skuggorna är det nu ett stängt kapitel och vi blickar framåt. Detta betyder att vi återigen blickar ut mot pubar, fester och allt annat som C och jag låtit ligga på hyllan nu på sistone. Tyvärr har jag inte träffat min vapendragare på över en månad, ja kanske är det två, men så är det ju när man bor i varsitt land och med 10 mils avstånd från varann. Men då mina allahjärtansdagplaner raderades i samband med Mr Förflutet, så hoppas jag nu på att hon kan få ledig från sitt jobb den helgen. Det är tänkt middag, massa vin, bio och utgång. Så som vi alltid gjort. Och visst är det bra, svensken som bor i Danmark och dansken som bor i Sverige, en perfekt kombination. Sen blev det inget med Hockeyspelaren heller, jag skötte inte det särskilt snyggt, men för att vara ärlig så brydde jag mig inte om det heller. Men Officeren min har gett mig chansen att glänsa bland kungligheter, så om några månader ska jag mingla med min framtida man Carl Philip, ja jag tror att ni hört om honom lite då och då, tydligen bor han i ett stort hus i centrala Stockholm, har betjänter, lagom mycket pengar och adlig härkomst.. Jo han är ju prins ;) Min charm bör väl räcka för att få honom på fall, ja annars lär min nya träningsform kanske göra det. Poledancing, yes please!

- I med ett välförtjänt glas vin i handen och en (jag vet verkligen inte varför jag tycker det) het Betnér på tvskärmen

lill-lördag

Ohja, idag är det lill-lördag :)

Sitter inne hos grannen och funderar över vilka typer av tjejer som är "förhållandematerial" och bara "ons" .
Kommer inte riktigt fram till vilka som är vilka.. Ta tex,. jag, jag är en sån som grabbar vill dra över, men inte vill ha ett förhållande med, ta tex dansaren som jag inte berättat om ännu, var på två dejter, gick hur bra som helst, men jag måste gjort någonting, någonting som fick honom att se mig som dra över material, men jag kan fan inte klura ut vad, så hur tycker ni att skillnaden är? varför är man den förhållande typen och den one night stand typen? det får ni svara på. För även om man beter sig som en som vill lite mer seriöst så uppfattas man ändå som en som bara är ute efter en natt.. Nåka, något ska jag väl klura ut så härt på fyllan.. Har faktiskt haft en pissedag, kom för sent till jobbet imorse, tappade mobilen i en snödriva , chefen kom till jobbet och jag hade inte min fula mössa på mig, internetet lade av, ja, det är bara en liten del av vad som hände, men hittade min mobil under en halvmeter snö, och den var fortfarande vid liv :) så en bra sak under dagen gång iaf:) plus att grannen hittade den, och nu super vi fan tillsammans :)

-En mycket full och frågefull C som saknar sin I

Söndagskrök efter en tuff helg :)

Nu är de ytterliggare ett söndagskrök.
Dutten har varit hos Hultsfred hela helgen o äntligen är hon hemma igen s¨nu sitter vi här o dricker vin o sncakr skit. Aldrig mer en hel helg utan Dutten.
Snart kommer resten o då blir de skratt o mer vin ;)


RSS 2.0