Why fuck in the bed when you have a couch?

Det är ett scenario som följer mig i drömmarna. Inget speciellt egentligen, men man minns väl alltid sista gången bäst.

Jag var hemma och tog det lugnt innan vi skulle ses, den där långsamma ompysslingen utav sig själv för att vara fulländat sexig och fräsch när det väl gäller. Mobilen plingade till och i mitt nya meddelande stod det "Jag ligger i soffan på nedanvåningen. När du kommer ska inte säga ett ljud, bara gå fram och suga min kuk.". Det var dags att köra till honom. Under dom få minutrarna i bilen hann jag tänka ut flera tänkbara vändningar på denna avsugning, och jag visste att det skulle bli en bra eftermiddag. Väl framme gick jag in i hans hus, ställde mig framför honom, klädde av mig allt förutom min nätbody och gjorde sedan honom till lags. Det tog inte lång tid innan rollerna byttes och jag var den som blev omhändertagen. Vårt sex var alltid bra, och denna gången var verkligen inget undantag. Jag red honom baklänges och han stönade ut sin njutning samtidigt som jag skakade utav min. När båda kommit tog vi oss en dusch tillsammans och lade oss nöjda och avslappnade på hans säng. Det moderna pillowtalket. Kort därefter körde jag hem igen, och tänkte om hans föräldrar skulle vilja sitta i den där soffan fler gånger om dom fick veta vad som hänt.

- I med sexsmak i sitt sinne

Social inkompetens eller asocialism?

Faktumet att både C och jag saknar internet i våra lägenheter gör ju inte uppdateringar så enkelt. Men vi, hehe eller iaf jag, försöker att nöja era behov så ofta det går ändå :)

Jag har nu insett att utbudet i den nya staden är både större och mindre. Där är fler människor, troligen fler singlar och på så sätt en större potential till att ligga. Men samtidigt så känner man ju färre och går inte ut lika mkt, därav träffar man mindre folk och hamnar längre ner på själva liggalistan som man så fint kan kalla det. Ja jag träffade ju en trevlig hockeyspelare under mina senaste upptåg, och tanken är väl att jag ska träffa honom denna helgen. Fast herrn är ute efter något mer seriöst verkar det som, och frågan är ju om lilla jag vill ha en dansk att vakna upp med om morgnarna. Just nu är väl svenskt det som hålls mest kärt, ja lite patriotisk är hon nu ja. Det rycks lite i mina alternativ och något gammalt ligger ju och lurar i skuggorna. Men reglerna har jag inte förstått, så fram tills det är klargjort så får det vara polygami i min lilla dejtingvärld. Lovar att till nästa gång jag skriver så ska det finnas nytt material med roliga vändingar.

- I som nu längtar till sin soffa och ett glas vin (vuxet!!)

Welcome to Copenhagen!

Såå, jag vaknade för en timma sedan. Kläder ligger utspridda över golvet, musiken spelar fortfarande från högtalarna, glas, flaskor och burkar överallt, och på matbordet står det en fastklistrad dildo. Helgen har nog mer eller mindre varit en bra en.

Det här med egen lägenhet var ju verkligen en bra idé! I fredes var det en inflyttningsfest och eftersom det var på dansk mark så skulle alla bli så fulla som möjligt, och, hehe, det blev vi. Fulla på Fisk, min lilla leklåda drogs fram och killarna skulle väldigt gärna vrida och vända på varje litet ting. Det blev dags för utgång och efter en snabbis inom Donken så entrade vi Rosie McGee's och startade kvällens äkta (och gratis) shotrace. Danskarna spelade in min vackra svenska stämma och köpte Jägermeister till mig om och om igen. Fullare, självsäkrare och oemotståndligt charmig. En hockeyspelare blev kvällens ragg och nog var han en lycklig man ;) Och nu efter en låååång minneslucka har jag återfått mitt medvetande igen.

Tror inte jag kan kalla det något annat än en riktig jävla dansk välkomsthälsning till Köpenhamn.

- I som numera tror att denna staden var hennes sanna kall

RSS 2.0