The robbery gone right

Hon må vara närmre 100 mil bort för tillfället, men även där finns det herrar som både är trevliga att titta på och som ger en god eftersmak. Lilla Lantlollan är tillbaka med updates om hennes äventyr i norr :)


Rock var temat, alla var taggade till tusen, här skulle inget minnas dagen efter. Vi tjejer fick sminka killarna och fixa deras hår och den nära kroppskontakten startade något mellan mig och 08an.

Han var alldeles särskilt snäll denna kväll, tillät att jag snodde lite ur hans glas hela förfesten och kom med ett nytt glas till mig när jag tömt det jag höll i. Vi dansade loss flera stycken redan på förfesten och det var ett glatt gäng som drog iväg till utestället. Dansgolvet var tomt när vi kom fram, vilket passade oss perfekt. Alla drog direkt upp på scen och skakade loss till de dunkade tonerna, och det tog inte lång stund förrän det var fullt med folk runt om oss.

Folket försvann till höger och vänster och Lilla Hoppsan hittade snabbt en danspartner att leka med på golvet. Jag gav dem lite andrum och gick på jakt efter något kul ansikte och hittade 08an i ett hörn. Hans byxor hade gått sönder på att väldigt strategiskt ställe, om han bara hade gett fan i att ha några kalsonger hade man sett allt man velat ha. Full av både alkohol och stundens hetta drog jag med honom ut på golvet och sa till honom att hålla sig nära mig så skulle ingen annan se hålet.

Vi drog oss bort mot baren och där stod Turken. De båda herrarna började diskutera vad som skulle bjudas på och under tiden dansade vi loss med kropparna tätt, tätt intill varandra. Underlig känsla att ha två killar som trycker sig mot en från varsitt håll. Jag gillade situationen starkt.

Helt plötsligt släppte 08an mig för att beställa, och då slog Turken till med ”the robbery”. Hans armar var omkring min midja och plötsligt var 08an väldigt långt borta. Turken visste vad han gjorde med sina läppar och allt runt omkring oss blev dimmigt och jag hörde bara lite svagt att 08an vänt sig om och insett vad som hänt. Däremot hörde jag klart och tydligt när Turken frågade om vi skulle dra hem till honom, jag gick med på det utan att tänka.

Det var kyligt ute vilket jag märkte när Turken tyckte vi skulle värma upp ett par gånger på vägen hem. Hans fingrar var isiga och sköna mot min varma hetta när han snabbt och lätt fick in handen innanför kläderna. När vi väl kom hem till honom tog det inte lång stund förrän kläderna var av och han satte igång med the real thing. Hans kyssar avslutades med små nafsningar i mina läppar och i tungan och jag ville smaka mer och mer. Hans fingrar hittade precis dit de skulle och han hade full kontroll över mig redan från början. Alla mina läppar blev otroligt bra omhändertagna och när han trängde in var vi båda nära klimax. Han pausade lite för att dra ut på tiden och då tog Lantlollan sig friheten att utöva sina krafter på hans manlighet. Inte förrän jag fått honom till max drog han upp mig, jag grenslade honom och vi skakade nästan sönder sängen när vi båda nådde toppen.

Han var som en evighetsmaskin, hela natten höll vi på. Till slut var jag så slutkörd att jag somnade i hans armar och det var en väldigt skön känsla att vakna till på morgonen av att han strök mig över ena armen och över ryggen.

- Lantlollan som menar att bara för att det är -10 grader så kan det ändå vara kokande hett


The return of the Irish

Två månader senare och Snickaren är ett minne blott. Vi kan inte hålla på med män som faller för den glorifierade bilden av oss som myntats ute i nattlivet. Så efter att snällt ha förklarat för honom att känslorna inte var besvarade, valde han att bryta kontakten, och därmed även kontraktet om att han skulle renovera mitt badrum. Stackars man, fast mest synd är det nog om mig - jag måste ju hitta en ny hantverkare att sno runt mitt lillfinger för en månad eller två. Fast fram till dess så kör jag med favoriter i repris, eller nästan. Irländaren kom spontant förbi för öl och utgång. Men efter några burkar så var inte utgång målet, utan istället kunde vi inte komma snabbt nog in i sovrummet och få av oss kläderna. Dom där kyssarna var som jag mindes, men tyvärr insåg jag att även sexet var det. Okalibrerat är nog ordet som kan beskriva det bäst. Att vakna upp dagen efter och se blåmärkena över hela kroppen var en intressant syn, fast den underhöll nog ändå mina kollegor mer.
 
- I som aldrig lär sig att en favorit i repris kräver att första gången faktiskt var en favorit

RSS 2.0