I's guide till att bli oralt smart

Fellatio, suga balle, tunga slangen, sutta på picken – kärt barn har många namn. Dessutom, det sägs att stimuli av olika delar av kuken ska främja funktionen utav olika inre organ, och visst vill vi alla ge varandra bättre sexliv och hälsa.

För att undgå alltför mycket text så snabbspolar vi igenom the basics. Istället koncentrerar jag mig på att beskriva hur dina redan besuttna färdigheter kan bli ännu mera raffinerade och uppskattade utav den som lyckligt nog får känna den blöta värmen från din mun.

Så checklista:
- Att suga kuk ska vara kul, gör inte det om du inte själv vill
- Du har rätten att vara kräsen, luktar dasen eller verkar allmänt ofräsch, våga vägra kuken. Hygien är A och O för gott oralsex.
- Tänder är ett BIG No No (förutom vid mjukt nafsande eller killens förfrågan om just tänder), pröva gärna med dina egna fingrar för att se om du rispar med tänderna när du suger, om det känns litet och mesigt, prova en morot, gurka, whatever som kommer upp i kukstorlek.
- Om det helt enkelt inte smakar som du vill, smaksatt och vattenbaserat glidmedel är en superb livräddare, min egen favorit är UnZip ’N Slide med mangosmak.
- Ögonkontakt, stön och mycket saliv. Tre av pelarna i extra krydda för din man. Ögonkontakten får honom att njuta av din njutning, stönen ger honom inte bara audiell njutning utan vibrationerna som uppstår stimulerar hans lem, och salivet, ja extra glid och mer värme.



Steg ett, tänd honom

Det vanligaste misstaget man gör i själva förspelet inför en avsugning är att själva vägen dit blir rutin. Det finns två vanliga tillvägagångssätt – Gå från hångel till att kyssa honom ner för hela kroppen och börja suga, eller pang på utan större spänningsbyggare. Inget av dessa sätt är fel, men omväxling förnöjer som sagt. Här kommer dom erogena zonerna till bra användning. Lätta strykningar (tillämpa även gärna lite mjuka nagelrispningar) längs med rumpan, halsen, nacken, underarmarna, handlederna, innerlåren, höfterna, området längs ner på hans mage där musklerna drar sig samman, osv. Långsamt övergå till att låta dina smått särade läppar beröra samma områden och låta din andedräkt värma upp området lite extra. Tillslut mjuka kyssar. Glöm för guds skull inte att fortsätta röra hans kropp med händerna medan dina läppar vandrar över hans kropp. Kupa hans kulor med handen och massera dom mjukt, slicka längs med kukskaftet, nafsa mjukt utan tänder. Vill du få honom hårdare än vad han redan är, ta tag i kukroten och tryck bestämt men mjukt ner mot hans underliv. Success.


Steg två, avsugning för nybörjare

Se till att där är rikligt med saliv på kuken innan du tar den i munnen. Du kan slicka på den, eller om du känner för att vara mer kinky, spotta på den. Slicka upp och ner för skaftet, runt ollonet, och ta sen kuken i munnen. Håll ett fast tag om kuken, så pass fast att han känner ett tryck men inte så pass hårt att det gör ont. Ungefär som ett fast handslag, hur man håller ett slagträ, eller tar tag i en hästs ben när man ska kratsa hovarna. Om du fortfarande inte vet och vill prova dig fram, ta tag om din egen handled och se hur hårt du han krama den innan det gör ont. Anyways, för din hand upp och ner för skaftet i en jämn takt, ta kukhuvudet i munnen och för ditt huvud upp och ner i samma takt som handen. Låt din tunga stryka undersidan av skaftet medan du tar kuken längre och längre in i munnen. Se till att det aldrig blir torrt i munnen, torrfriktion är inte vad som önskas. Till sist, sug till så att det blir ett tryck i munnen. Återigen kan du prova dig fram genom att suga på dina fingrar och se hur hårt tryck du kan skapa innan det känns obehagligt. Med allt detta på plats har du skillsen för ett basic blowjob


Steg tre, avancera tekniken

Några tips för att ta hans njutning till nästa nivå. Välj och vraka, variera, kom på egna, det är bara fantasin som stoppar dig.



- Kulorna: Massage och sug

Under en avsugning blir en killes pungkulor alltför ofta ignorerade. Massera dom, dra lite lätt, rispa dom medan du suger av honom. Ännu bättre, ta in dom i munnen, sug på dem, stöna och runka hans kuk samtidigt.


- Handtekniker: Tvåhands, vridningar, pumpning.

Tvåhandstekniken är enkel, istället för att runka killen med en hand använder du båda dina händer samtidigt som du suger på hans kukhuvud. Men när det kommer till två händer använder du inte alla fingrarna, utan tre, max fyra på varje hand. För att ge munnen mer yta att arbeta med. Utifrån detta han du arbeta med olika tryck med händerna. Pumpa hans kuk mjukt med en mjölkande rörelse, antingen med en hand medan du fortsätter att föra den andra handen upp och ner, eller med båda. Du kan även vrida dina händer medan du för dom upp och ner, ungefär ett kvarts varv runt kuken. För extra effekt, vrid händerna bort från varandra när du för dem upp längs med kuken växlat med mot varandra när du för dem neråt, samtidigt som du gör den mjölkande pumpningen.


- Hålimitation: Pekfingertunneln (INTE för överkänsliga killar)

Forma en ring som är lite mindre än ollonet med tummen och pekfingret. Sätt den mot ollonet med munnen intill. Pressa sedan ringen ner över ollonet och kuken utan att utvidga den. Munnen följer med som sagt. Detta ger en trång känsla som man inte kan framkalla med endast läpparna, samtidigt som det ger ett bra sug på kuken.


- Huvudvridning: Vridningar och ollonstimuli

Som man med händerna kan göra vridningar och därmed ge extra stimuli, kan det även göras med huvud och tunga samtidigt som man han händerna fria att ta extra hand om kuk och kulor. Här använder vi enhandsvridning. Så när handen vrids vrider vi huvudet på samma håll. Om du kan ge ungefär samma tryck med munnen som med din hand, vrid huvudet först mot handvridningen och sedan ifrån, så det blir samma effekt som vid tvåhandsvridningen. Ovanpå detta kan du sen använda dig av tungan för att stimulera ollonet. Låt den smeka runt ollonet, stryka frenulum. Du kan även ”trycka” upp ollonet i gommen, lägga tungan mot undersidan av kuken och suga till, hårt. Eller låta hans kuk stryka mot insidan av dina kinder, förutsatt att den inte nuddar dina tänder.


- Deepthroating: Lååångt ner i halsen

Vi alla kan inte vara som Fäbojäntan och få ner en falukorv, men tätt på det kan vi alla komma. Att kunna ta en kuk ner i halsen är inte svårt när man väl lärt sig att slappna av. Knepet är att slappna av i halsen och käken, sträcka ut tungan. Låt saliven rinna samtidigt som du tar kuken längre och längre ner i halsen. Att ta lugna andetag trots upphetsningen och helst andas genom näsan. För kuken så pass långt ner att du inte längre retar kräkreflexen. Om det inte funkar på första försöket, tag det lugnt, det kan ta några gånger innan du får rätt på det och vänjer halsen vid den sortens aktivitet. För att träna dig även när du inte har en kuk i närheten, använd det som påminner om en. Här kommer den där gurkan fram igen. Eller varför inte din tandborste?


- Det lilla extra: Pricken över i:et för mindblowing blowjobs

Jag har nu gått igenom några av dom oändliga teknikerna som finns. Dags att komma vidare från teknikerna och presentera den vidaregående leken. Använd dig av rekvisita! Fyll din mun med små doser utav eggande ”substanser”. Det vanliga brukar vara is, glass, grädde, varma drycker, halstabletter, mintpastiller. För ett extra pirr, använd kolsyrade drycker. Min egen favorit är cider och champagne. Lite guldkant på akten är ju aldrig fel. Tag drycken i munnen, följ sedan ollonets konturer när du öppnar den så att ingen dricka rinner ut. Sen är det bara att låta tungan virvla runt ollonet tillsammans med dina händer som stimulerar kuken och kolsyran som gör det lilla extra.


Om man har en kille som inte är rädd för stimuli på andra ställen än själva kuken och kulorna, massera hans mellangård medan du suger av honom. Tryck, kör små cirklar och gnid lätt fram och tillbaka. Här kan du även känna hans sädesledare och med rätt tryck och handlag stoppa utlösning, men inte själva orgasmen.


Steg fyra, cum or not

- Utlösning:

Att veta när en kille kommer är inte särskilt svårt när du ger honom en bra avsugning. Förutom dom högljudda stönen och förmodliga falsetterna som kan uppstå så drar pungkulorna sig samman och du vet om det är dags att låta honom komma eller vänta ytterligare. Som jag tidigare nämnde så kan du stoppa sädesutlösningen med tryck över hans mellangård. Detta kan du göra flera gånger på raken och därmed intensifiera hans orgasm bit för bit.


- Spermaälskande:

Let’s face it, killar älskar när vi älskar deras sperma. (Undantag finns dock alltid) På samma sätt som när dom knullar oss så vill dom inte alltid komma på samma ställen när vi suger av dom. Det som oftast är minst kladdigt för oss tjejer och mest logiskt, det är ju att svälja. Dock missar man då moneyshotet som är sperman som täcker vårt ansikte. Så min egen kompromiss brukar vara att ta sperman i munnen och låta lite rinna ut ur mina mungipor och nerför hakan, just så att killen får se när jag slickar rent mina läppar. Men detta är ju såklart en smaksak


Utöver detta finns ju många många tungtekniker som kan få det hela till ytterligare en ny nivå, men det skulle ju göra inlägget ännu längre. Så det får vänta ^^ Kom bara ihåg att trots tekniker, smaker och vridningar så är den basala meningen med en avsugning att vi gillar, nej ÄLSKAR det. Så var inte rädd att älska en killes kuk, och inte heller rädd för att visa honom det.


- Bon Appétit! :)

RSS 2.0