Uppdraget taget

Nu när sommaren är igång blir det mycket dans både lodrätt och vågrätt. Ännu har det inte konstaterats varför, men sommaren medbringer fler redan tagna män på kroken. Kanske är det alla bara ben, dom höga klackarna eller avsaknaden utav täckande koftor som gör att den mest upptagne blir ledig för en kväll. Det är i vilket fall ett återkommande mönster, och man kan ju antingen klappa sig själv på axeln över den så kallade bedriften, eller gräva ner sig och ta namnet lyckoförstörare. Men vi gör inget utav det, nej nej, rinner av oss, det är ju bara pojkar. Dom senaste veckorna har vart fullbokade med dessa män, och dom är ju alla artiga nog att inte berätta sin civilstatus förrän det är dags för "kuddprat". Jag har ju haft mina episoder med Hockeyspelaren, och när han skaffade flickvän trodde jag att det hela skulle vara över. Men efter en fyllenatt som slutade i hans säng var allt som förut igen - han var förälskad och jag var bedrövat obekväm. Efter det har undvikandet återigen tagits upp, även om han nu fått klart för sig att det inte finns något exklusivt att hämta i min del av plaskedammen. Det stöttes på en irländare och även han visade sig ha förhållandeknepigheter, fast denna gången åt andra hållet. Singel men ändå i förhållande med sitt ex, sorgligt, men vad ska man göra när dom snygga pojkarna låser fast sig själva? Det är ju inte terapi vi sysslar med här. Sen var det ju den siste, han som ansåg att allt innan penetrering var ju inte fel, och han får ändå en eloge, han höll ju lite på sig, även om han kom. Men när det inte lekes Kaninkokerska, då är man bordellmamma med både flickor och soffor som lånas ut till höger och vänster. Så frågan är om detta ska göras till en karriär, speciellt nu när C och jag kanske äntligen kommer bo i samma stad för första gången någonsin. Detta betyder att hon inte mer kommer sno sovplats hos mig nej, hon får sitt eget ställe att besudla upptagna och lediga män på medan jag har mina egna trollerier. Vem vet, kanske blir det en ny era och storhetstid för Franska Kort.

 

- I med den ömma deepthroatinghalsen


Feelings..

Har ni tänkt på hur mycket man faktiskt påverkas av sina känslor? Hur det kan ändra hela ens dag, vecka, liv?
Hade det egentligen inte vart lättare att inte ha några känslor? Bara köra på stenhårt framåt och inte låta något förstöra dagen? Tänk er vad skönt det hade vart om man hade kunnar strunta i alla känslor som gör en negativ och bara spara dom positiva känslorna. I guess that's never gonna happend! But I wish.. Nåja, man får väl stå ut med dom jobbiga känslorna så man ska kunna ha dom bra-iga känslorna som tydligen ska övervinna dom jobbiga.

- En alldeles för känslig C.. (som alldeles snart släpper det och blir härliga ice queen igen:) )


män

Det var allt för länge sen jag skrev här, nu känner jag att det äntligen är dags igen.

Har umgåtts en hel del med Stickan, väldigt mycket, vi har sovit med varandra minst 4 dagar i veckan under en lägre tid. Han stack iväg för ungefär 3 månader sen för ett jobb. I början var det riktigt tomt, speciellt när man vant sig vid att alltid sova med någon och för att inte tala om sexet, damn, man saknar det. Nåja, jag glömde väl mer eller mindre bort Stickan efter någon månad eller så, eller det är iaf det jag vill intala mig själv, men jag tänkte inte så mycket på honom. Det jag även kanske ska nämna är att han var min bästa killkompis, vi kunde prata om allt. Nu är han hemma igen och har inte hört av sig för att ens säga att han är hemma. Känns riktigt konstigt att han är hemma och inte hör av sig. Nåja, egentligen ingenting att bry sig om, killar kommer, killar går :)

Var utan sex i 2(!) månader efter det att Stickan stack, om man inte räknar fylle händelsen två veckor efter Stickan stack. Träffade vakten och drog hem honom förra helgen, bara för sexets skull. Men det blev heta sexet som jag föreställt mig hände inte riktigt.. Han börjar med att försöka sluka mig, fullt med spott och en tunga som var överallt! Groooosee! Nåväl, klarar att undvika hans kyssar någorlunda och sexet sätter såsmåningom igång, efter max 20 minuter känner jag någonting falla i min mun, öppnar ögonen och inser snabbt efter en extra koll på honom att det är hans svettdroppe som jag fått på läpparna. Behöver jag säga mer än att jag ser till att han kommer hem och ut ur min lägenhet snabbt som fan. Blev faktiskt lite rädd ett tag när hans kollega inte ville komma och hämta honom, jag menar tänkt om han varit tvungen att sova hos mig!? nä fy fan.

Igår så hade jag filmkväll, (ja, en riktig filmkväll med bara film) med en kille jag träffat på verkstaden. Killen såg jävligt bra ut i sin saab 93 cabbe, han fixade mitt nummer och börjar första smset med "hej sötis!" dom flesta som känner mig vet om att jag bara skrattat åt såna saker och tycker det låter dumt. Jag svarar med att jag faktiskt heter C och inte Sötis. Smsar fram och tillbaka och vi bestämmer att han ska komma över på filmkväll. När grabben dyker upp har han med sig rosor!! Jag vet inte riktigt vad han tänkte där. Blommor och sånt är inte riktigt min grejj, så jag slänger ur mig "Varför köpte du blommor? Blommor är inte min grejj, jag kommer bara döda dom.." Stackars kille, han såg lite ledsen ut, men vafan, blommor!? vad tänkte han på?


Nu är det snart dags för sängen, har en lång dag framför mig imorgon.

- Sov gott! Drömm sött och ha så mycket sex ni kan, medans ni kan! /C


RSS 2.0