Utgång på G

Ikväll gäller det! Jag  och I ska äntligen ut och sätta fart på Malmö! Det blir krogmys, kareoke och alkohol! Det enda som fattas är vår dans! Så som vi brukade stå och dansa på högtalarna på slakt, det saknar jag..

Igår fick jag veta att någonting hemskt hänt en av mina allra bästa barndoms vänner.. Detta hände i lördags och jag har inte fått reda på det förs igår, det som verkligen gjorde mig ledsen var att min vän inte berättat något.. Jag vill finnas där för mina nära och kära och jag vill att de ska kunna berätta saker för mig som de kan lita på att jag behåller hos mig, och inte minst söka tröst.. Det som hände var helt oförlåtligt och män som gör sådana saker borde fan inte finnas.

- En arg C

*

Hänt en del sen sist, träffat både A, Elden och Monstret..
Vi börjar med A, kom hem till honom efter jobbet och hade lite glory times, en sak som jag kom på när jag satt mig i bilen och skulle köra därifrån var att vi faktiskt inte hade kyssts nångonting alls under hela kvällen och morgonen och jag hade inte saknat det alls. Kanske är det så när man börjar att endast ha sex och komma underfund med att det egentligen bara är själva sexet man är ute efter? Eller så börjar man helt enkelt lessna. Jag tror jag börjar lessna på A, visst har vi roligt sex, handbojor har jag för första gången fått på mig, en sjukt härlig upplevelse, och sist tog vi även bilder.. Var rätt skojj, men såg till att ta bort dem innan jag for därifrån. Kul att hitta en nakenbild på sig själv på nätet? nja, inte riktigt. Morgonen efter jag vart hos A, skulle jag förbi Elden och hämta mina kläder, som förövrigt stinker rök! Så lämna aldrig era kläder hos en inomhus rökare på hans rum! efter 10 uppringningar svarade han väldigt trött att jag var välkommen upp. Hämtar mina kläder och pussar på honom att det var trevligt att ses, detta fortsätter och jag dras med, hade helt glömt vilken lång kuk han har, men sexet är som vanligt bra, varar inte länge eftersom jag skulle iväg, den nya bilen skulle fixas..
I lördags skulle jag bo i lägenheten och 006 skulle komma över, men han fick migrän.. smsar fram och tillbaka med Monstret och efter att jag erbjudit mig att hämta pizza till oss kör jag iväg för att upptäcka, återigen, att skåningar, snö och bil verkligen inte går ihop! Ligger i 60-70 km/h på motorvägen och det är i princip omöjligt att komma förbi.. suck! Hinner till pizzerian 1 minut innan dom stänger och knackar på dörren och får betala för pizzorna.. Kommer upp till Monstret och han har redan dukat fram. Blir film, mys och precis lagom långt och skönt sex kvällen till ära. Morgonen därpå upptäcker jag en ny punkt som jag inte visste jag hade..
Torsdagen till ära ska jag och min saknade I ut och dricka lite för att sedan hinna med en klassisk frukost på Espresso House på fredagen!

That's it for now! - C


hjärtesorg..

Har idag med stor sorg lämnat in båda mina gamla obrukbara Audi och fått en Volkswagen Passat i utbyte.. Visst är det en bra bil, men inget som mina älskade små! Känns helt tomt här ute utan mina små stående på uppfarten. Det är konstigt egentligen att det känns så tungt att bli av med två underbara bilar som egentligen inte duger till nått. Har aldrig ens kännt sån saknad för en kille! Vi får se vad den nye duger till, ska ner mot Vellinge och träna med hästen idag och sen ska jag iväg och jobba i Malmö, så den nye får sig en tuff första dag med massa körning!

- En C som saknar sina bilar!


"Jag tycker om dig också.."

Nu sitter jag i en för stor morgonrock och Monstret har precis fart till sitt jobb.. När han kom hade jag på mig samma morgonrock men under den hade jag satt på mig min blåa fina korsett med matchande trosor och stay ups! Det var någon som blev väldigt glad åt min klädsel! Även fast större delen åkte av rätt snabbt.. Efter vi haft sex ligger jag och leker/exprimenterar med hans kuk och frågar om han tycker om det. Mitt kära Monster svarar snabbt "Jag tycker om dig också!" Jag säger inget först men sen börjar jag skratta och det är kört! Får då säga att jag såklart tycker om han också men det känns lite wierd.. Till råga på allt fick han för sig att vi skulle ha bild på oss tillsammans, nåja, lagom glad åt det förslaget ställer jag motvilligt upp och korten ser, som jag förutspått, ut som nå jävla hej kom å hjälp mig! Somnar såsmåningom och vaknar som vanligt ett par gånger under nattens lopp.. Vaknar och båda är sjukt trötta, Monstret ska iväg och jobba men vi hinner ändå med lite morgonsex som är rätt kasst för att båda är trötta och ids inte jobba. Nåja, man fick kuk iaf! Nu ska jag sätta igång Sex and the city filmen och njuta av friheten, jag är nämnligen ledig idag, ett litet tag innan jag drar mig till stallet och hästarna!

- C


Dags att dra ner?

Låt oss börja med alla hjärtans dag..
Jag och Smiley gick som sagt på bio, trodde vi skulle se en komedi, men det slutade med att båda satt och snyfta i kapp med filmen.. när vi sen gick och fikade hittade vi oss själva bland alla romantiska par på espresso house och jag blev ännu mer sentimental. Good work! Så jag ringde Elden när Smiley for hem och drog dit för att fördriva lite tid, visade sig att han hade sällskap och det slutade med att vi for till en förfest med 4 pers, inkl oss! nåja, grabbarna spelade lite musik och vi hade rätt trevligt. Sen var jag tvungen att fara iväg och börja jobba men bestämmde att jag skulle möta upp dom igen efter jag slutat! Kände mig riktigt snygg, svart kjol, svarta stay ups, vit skjorta och mina nya svarta höga skor! Kommer till stället har inte mycket spel.. sitter mest och tittar ut i luften och pratar lite med tjejerna i baren, man känner party stämmningen flöda! A är där och är rätt full, vill ha med mig hem men eftersom vi ska ut säger jag nej och han blir besviken och lite småarg. Till råga på allt dyker Modellen, som jag haft lite kontakt med, upp och tycker att jag ska följa med dom ut, var inte så sugen så säger att jag ringer när jag vet vars Elden är. Ringer Elden men får inget svar så jag erbjuder A en skjuts hem och skiter i Modellen, slutar med att vi kör in på en sidogata och har sex i bilen, rätt nice faktiskt, speciellt när det kom ett par fulla människor gåendes förbi.. Kör hem till honom och fortsätter där, dock är han för full och får inte upp den ordentligt.. Good work C! Morgonen därpå ser jag att Elden har ringt.. Far iaf hem och rider en helt underbar långtur med hästen. Väl hemma får jag sms från 006 som är på väg, så jag hoppar in i duschen och nästan klar är han utanför.. Hade planerat en fin överraskning till honom men den får vänta tills nästa gång.. Det sexet jag fick av honom har jag aldrig vart med om, han gav mig underbart oralsex och sen behövde jag bara ligga och njuta utan att göra någonting! Helt underbart!
Nu väntar jag på att Monstret ska komma hit, andra gången han kommer till mig på ett år, duktigt värre..

- En C som börjar förstå I och hennes förhållade på ett sätt


loove...

.. is in the air!
Idag är det alla hjärtans dag, och hur firar man inte den bäst om inte med en kompis! Så jag och Smiley ska fara in till Malmö för en snabbshopping för att sedan bege oss på bio! Filmen som ska ses är en sån riktig härlig tjejfilm! Efter filmens slut ska vi gå och äta en romantiskt middag för två vänner på nått av ställena i malmö, därefter ska jag bege mig direkt till jobbet och titta på alla gulliga par som springer runt.. suck..
Nu när jag ändå är igång med alla hjärtans dag kan jag tillägga att förra året spenderade jag och I dagen tillsammans, vi tittade dubbla filmer på bio, om jag inte minns helt fel så hade vi vårt Leonardo race där, och vi hade det så mysigt!
Var hos Monstret häromdagen efter jag jobbat, hade det verkligen mysigt och sjukt bra sex! Har hållt på i över ett år nu med denna man, helt otroligt att jag inte lessnat.. Nåja, det otrroliga som hände den kvällen var faktiskt att jag har lyckats sova hela natten tillsammans med honom utan att vakna, detta är första gången jag har sovit en hel natt, 03-07, utan att vakna en enda gång, men en man bredvid mig. För i vanliga fall är jag inte den som tycker om att mysa, ser helst att vi ligger i var sin sida av sängen så man slipper ha snarkningarna i örat hela natten! Nu ska jag bege mig till stallen och fixa hästarna innan jag och Smiley ska in till stan och ha det mysigt! 

- En avundsjuk C, som ibland, bara ibland, hade kunnat tänka sig kila stadigt..

new shit tried..

Äntligen blir det avslappning efter en lång helg med jobb! Räknade ut att jag jobbat dryga 30 timmar under helgen och det ger pengar mina kära! Sitter nu och väntar på att 006 ska komma över och vi ska ha härligt sex! Är det inte den bästa avkopplingen? Känslan efter sexet är så underbart avslappnande!
Helgen gav också en del andra intressanta upptäckter, provade en sak jag aldrig i vanliga fall skulle få för mig att prova, nämnligen analsex med babyolja! Var en intressant upplevelse, det var andra gången för A och han älskade det! Förstår inte det alltså, grabbar tänder inte på när grabbar har analsex, men tänder på att stoppa in den i en tjej, jag menar rövhål som rövhål, det hade lika gärna kunnat vara en grabb dom stoppade in den i! Eller prova stoppa in en gurka i röven, hur skönt skulle det kännas? Nåja, en av de saker jag aldrig kommer förstå med grabbar..
Min lediga dag skulle ha vart imorgon, men nu åkte jag visst på jobb iallafall.

- En trött och sugen C

och så släppte allt..

Har äntligen fått fast jobb! Det är verkligen helt underbart, jag var på väg utomlands för ett annat jobb, men nu stannar jag hemma istället, vilket faktiskt känns riktigt härligt! Allt kommer lösa sig med planering, pengar och förhoppningsvis äntligen en lägenhet så man kan få lite privatliv och slippa förklara vem det nu är man ska iväg till på kvällarna!
Jag satt innan och tittade på gamla foton från norrland och började sakna allting hemma, allt med mina underbara hästar, att bara kunna rida när man vill och utan att behöva känna att man måste, men man bara gör det för att man älskar det. Så med min nyfunna motivation ska jag bege mig till stallet och rida en härlig runda i skogen just för att det är det jag älskar att göra!
Så det kommer bli fler härliga fester, utgångar och bus från både min och I's sida nu när jag stannar hemma och inte måste säga ja till alla tider man får som timanställd! Det här är verkligen början till en awesome period!

- En mycket glad C

RSS 2.0