Ladies night

I lördags efter jobb fick jag ett sms från modellen, han hade en Ladies night show i närheten och ville att jag skulle komma.. Så jag tog Smiley under armen och drog med henne på Ladies night, trodde jag.. När vi kommer fram är det max 10 tjejer, inkl oss själva där. Modellen och hans folk har inte börjat strippa ännu och jag frågar när dom ska börja, tanken på att stanna hela natten för att vänta på att se han strippa (något jag ändå kan få se privat) och sen börja jobba 7 nästa morgon, plus att hästarna skulle bli fodrade och utsläppta, var inte speciellt lockande.. Sitter iaf en stund och pratar, modellen dricker lite kaffe och tar en viagra, han hade tydligen förlorat ett vad, och han blir helspeedad och munnen går i ett om allt mellan himmel och jord. Så småningom, när han pratat ett tag skulle han visa mig "en sak", jag följde lydigt med honom och blir upphånglad och upptryckt mot väggen utanför toaletterna. Sen gick  vi in och hade riktigt nice sex på toan, en snabbis är aldrig fel, men dock blir man bara sugen på mer..

I fredags däremot var jag hos monstret, hade det verkligen mysigt och jag fick agera frisör för första gången, inga hästar inräknade, i mitt liv, blev riktigt nöjd med resultatet och den blev även godkänt av hans föräldrar dagen efter. Hade sen sex i duschen, halt som fan! och jag har aldrig någonsin haft så skönt sex, helt underbart var det, det varade inte länge, med känslan var wonderful..

Var även nere på verkstaden idag och hittar lappen med mitt nummer, hängandes på verkstadskillens, som jag hånglade med på Smileys 20 års fest, tavla.. Så vad gör lappen där? Han har inte haft nått att göra med min bil alls..

- En väldigt frusen C utan värme i huset

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0