Bootycall do's and don'ts

Ja ett bootycall är ju något både jag och C råkar ut för lite då och då, ja eller oftare än så. Tyvärr är det ju så att jag nekar fler än vad jag accepterar. Därför känner jag mig lite obligerad att ge lite riktlinjer till hur det gärna och helst ska gå till. 

  • Var ute  god tid! Detta betyder inte att det ska planeras in flera dagar i förväg, men att slänga iväg ett sms runt elva en vardagskväll inte precis den bästa grunden för ett bootycall. Om det ska vara på en vardag, hör av dig senast runt middagstid, då är det större chans för napp. 
      
  • Var relevant. Om du förväntar dig en superfräsch pangbrud/kille kan du inte kräva att denna ska dyka upp inom en timma. Stubb är då helt tillåtet eftersom tiden att fixa till sig inte funnits. (Detta betyder dock inte att man ska se ut som ett troll, bättre att neka då och köra en rain check.) Dessutom kan personen i fråga vara onykter och på så sätt inte ha den klaraste skallen, bästa balansen eller största uthålligheten. Det blir helt enkelt vad man gör det till efter förutsättningarna man har.
     
  • Realistiskt tänkande. Ett bootycall är ett erbjudande om sex. Alltså kan man nekas utan att man ska göra en stor deal utav det. Personen i fråga är inte bunden till att vara tillgänglig för dig dygnet runt. Desto senare du är ute, desto mer får du vara förberedd på att bli nekad. I efterhand är det inte smart att dra upp nekandet heller, detta kan bara minska chanserna för ett framtida bootycall ytterligare.
     
  • Finkänslighet. Bootycalla inte någon du annars inte vill vara med, det är bara oschysst. Kan du inte få den du egentligen vill ha, ja då får du vara utan.
     
  • Överraska!! Varför inte bootycalla på morgonen? Ja eller bjud in för sex och överraska med lite romantik kanske? Gör just dina bootycalls något som får folk att välja dig framför dom andra.

- I som hoppas att detta inlägg gör lite nytta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0