Huvudstadsnöjen

Fyra dagar, otaliga fyllor och trevliga människor. Ja så kan det mer eller mindre summeras och då missar man inte något särskilt. Tjejträff och förkväll, långa sovmorgnar och lulliga eftermiddagar i solen. Meningen var att C skulle följa med mig, men jobbet kom i vägen, så jag fick åka upp ensam. Men inte gör det något :)

Dag 1, hamnade i staden på torsdagen och det var bara att åka till lägenheten, lämna av saker och sen skynda in till Medis där alla andra var. Många nya ansikten, men namnen kunde man sen innan, så mer eller mindre "gamla" vänner faktiskt. Fluffade runt med alla, skrattade, drack och hade riktigt trevligt. Inte tog det lång tid innan jag hade en fisk i mitt nät, nejdå, en av veteranerna tyckte sig ha funnit mig en munsbit, så han skickade över honom till min sida av baren. En låång bredaxlad man med lite snea glasögon, städad frisyr och ett stort leende. Glasögonen åkte av och när jag senare på kvällen rufsade till hans hår, då var han verkligen trevlig att vila ögonen på. Men det skulle ju inte ske förrän timmar senare. Först var det ju socialisering med alla nya människor, dricka mig odräglig och dregla över den enda mannen i sällskapet jag inte fick röra. Baren byttes ut mot Kvarnen, stiletterna mot Converse, och mina nyfunna tjejkompisar hjälpte mig att göra The booty shake of DOOM på det lilla lilla dansgolvet. Jägershots och tillslut även hångel med Mr Förbjuden. Men visst smakar förbjuden frukt bättre! Till min stora förtret stängde klubben ofantligt tidigt mätt i mina egna Köpenhamnsmått, så att bege sig hemåt var ett faktum, om nu pendeln hade gått då ja. Munsbiten min var fortfarande kvar och det slutade ju inte helt överraskande i hans lägenhet och mellan hans lakan. Vilddjuret i mig ville verkligen komma ut och jag fick koncentrera mig för att inte bita honom hårt när han gav mig blåmärken över hela kroppen. Gång på gång gick det igång och efter den sjätte ronden kändes det fullt tillåtet att sova en halvtimme eller två. Tiden gick allt för snabbt när jag låg där i sängen och det blev tight med tid att hinna till centralstationen med ett knullrufs som hette duga och möta upp med ytterligare ett av helgens festsällskap, och där började officiellt Dag 2 i huvudstaden.

Det skulle tas en tur till utkanten av stan för en tatuering och allmänt skitsnack. Väl framme var dock tiden så bortsprungen att hans tatuering fick skjutas upp en dag och istället blev det bara småsup och skvaller om gårdagen. Tillbaka in till stan på kvällen och jag tog mig till lägenheten och en välförtjänt dusch. Snabbt kasta i sig mat, göra sig iordning och sen bege sig mot förfest. Gå igenom skog är inte den bästa idén när man har öppna skor, men C höll mitt humör uppe i telefonen och det var lite saknad där faktiskt. Uppmött av ett stort gäng festglada människor och jag fick återigen nya bästisar bland tjejerna. (Bara jag eller är stockholmstjejerna ett undantag i hela "Alla tjejer hatar I"-konceptet?) Tunnelbanan in till stan och skåning som jag är fanns inte vetskapen om dryckesförbud på t-banan, så farbror polisen tog min goda cider och hotade med en tusenkronorsbot. Ändå undrar jag om han inte bara var lite småsugen att dricka själv och bestämde sig för att ta min hallon/stjärnfrukt som kollektiv bestraffning. Det blev Harry B James och rockådrorna i mig fullkomligt sprängdes av lycka. Killar fanns i överflöd men ingen som man ville sätta tänderna i, än. När det väl hittades en så upptäcktes det såklart att ytterligare en tjej i gänget var intresserad av honom, så givmild som man ibland får vara så trappade jag ner från konkurrensen och valde att spana efter nytt. Trots att hans sexiga brittiska dialekt nog kunnat få mig att vrida mig utan större problem. Efter att ha hört sales pitches om kukdeodorant på tjejtoan och druckit lite väl många vodkaredbull blev det koordinatbyte och Berns hägrade. Dans, dricka och mentholcigg kan utan problem beskriva den timman innan jag följd utav en man lämnade klubben och styrde mot hans lägenhet på Söder. Men inte tog det lång tid innan hans snygga yttre blev totalt överkört utav hans intellektuella avsaknad och "Pappa betalar"-uttalandet fick min mentala erektion att falera på direkten. Så han lämnades där på gatan medan jag styrde mot centralen i hopp om att pendeln inte slutat gå ännu. Turen var inte på min sida, men efter att ha blivit förföljd utav en somalier på Plattan, ringt och väckt Piraten, fått honom att leta upp nya färdmedel och lokationer så satt jag snart på bussen till en stor säng som den natten var min bara min.

Dag 3 kom snabbare än vad som hade hoppats på, C ringde och väckte en trött I som så elakt nog bara satte telefonen på ljudlös och lät den fortsätta att ringa. Försöket att somna om misslyckades och snart blev det att gå upp, dricka massa vatten och nöjt äta lite riskakor. Sen tillbaka till sängen och krypa ner under täcket med förhoppningen att överskottstimmarna kunde snoozas. Återigen ingen framgång och istället blev det att klä på sig, koka pasta, åta den och sen ta sig ner till köpcentret för att handla ny sprit och mat inför kvällens grillning med tjejerna. Det blev en lång och våt resa ut till lägenheten där vi skulle ses. Jag som godtroget hoppats på sol hela helgen fick mig en rejäl kalldusch när himlen öppnades och min tunna kofta inte längre kunde ses som värmande. Väl framme blev det tjejsnack så det skrek om det, sex, killar, hästar, sex och återigen sex - mer eller mindre i den ordningen. Skönare tjejer får man leta efter. Tunnelbana in till stan där det stod en militärpolis i gången, och inte var jag sen med att gå fram och ge hans manlighet en stor boost. En söt militär var det, fortfarande oskyldig, och det gillas. Dock en militär i beredskap, så ingen mening med att utväxla mer än ord med honom den kvällen. Men det väntades ännu en utgång, Rocks blev stället. Smala, vältatuerade killar med mörkt hår, det beskriver nog 90% av utbudet. Men vem sa att vi var där för pojkar? Nej tjejernas afton, dansa, ha kul och bara njuta av livet. Farbror Bosse var en man som förföljde oss till den graden att vakterna fick hämta honom, och även då hade han svårt att lämna oss ifred. Försvaret var att han inte kunde låta bli. Dansandet fortsatte, drickor spilldes över en som vanligt och efter tredje försöket fick insläpparen rätt på min stämpel. Men min neonrosa klänning stod jag verkligen ut där i den mörka lokalen, blåmärkena sen min lilla Munsbit lyste överraskande mycket på min bleka hud. Rökrutan fick många besök och där fann vi oss lika omringade utav rockarna varje gång. Klockan började bli sent (tidigt) och denna natten orkade jag inte ens bry mig om ett ragg, så mitt i ösregnet började jag leta min väg fram till tunnelbanan som skulle ta mig till bussen hem. Väl under det varma täcket somnade jag direkt och hade nog sovit mycket mycket längre om C inte väckt mig vid nio, dessa uppringningar fortsatte även hela dagen. Inte för att jag svarade, men ändå. Så upp och dricka vatten verkade som en bra idé. Inställningen ändrades snart då illamående och yrsel infann sig. Min Dag 4, sista dagen i Stockholm skulle spenderas i sängen med feberfrossa och vätskebrist fram tills att det var dags för flygplatsen och resan hem till Danskland. Så går det tydligen när man festar hårt, glömmer jackan hemma, springer genom kalla vattenpölar i sina gladiatorstövlar och vaknar upp med ett sugmärke på rumpan som man inte vet vart det kom ifrån. Shit happens when you party naked!

- I som fortfarande inte återhämtat sig från resan.
   Är det åldern kanske? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0